Data
10, 11 & 12 mei 2021

Plaats
Brabanthallen Den Bosch

Coolmark verhuisd naar groter kantoor

01.07.2020

Coolmark verhuisd naar groter kantoor


Coolmark is met haar kantoor en de afhaalbalie verhuisd binnen het kantoorgebouw op bedrijventerrein Dierenstein te Barendrecht. Ook het magazijn is verhuisd.

Coolmark is sinds begin mei met het kantoor en de afhaalbalie verhuisd binnen de vertrouwde omgeving op het bedrijventerrein Dierenstein te Barendrecht van Zweth 6 naar Zweth 24. Door de sterk aanhoudende groei van de afgelopen jaren was het noodzakelijk om te verhuizen naar een groter en moderner kantoor, meldt Coolmark. Ook is het magazijn verhuisd naar een centraal modern distributiecentrum inclusief autostore te Oirschot. “Hiermee kunnen wij onze relaties in de toekomst nog beter bedienen en zijn we klaar voor de volgende groeifase,” aldus Coolmark.

Warmtepomp

In het nieuwe kantoor van Coolmark is een VRF warmtepomp van Mitsubishi geïnstalleerd. Deze warmtepomp is geschikt voor het koelen en/of verwarmen van moderne kantoorpanden. Dit is volgens Coolmark een echte ‘all-electric’ oplossing die voldoet aan de modernste doelstellingen voor duurzaamheid en CO2-reductie. Met softwaretool E-solution van Mitubishi wordt het selectieproces volgens Coolmark eenvoudiger en kan de meest economische energie-efficiënte mix van binnenunits, buitenunits, leidingen en bedieningselementen worden bepaald.

Luchtroosters en verdeelslangen

Om de luchtverdeling in onze kantoren, kantoortuinen en kantine te optimaliseren heeft Coolmark gebruik gemaakt va de EuroAir Airsocks en Madel roosters. Voor de luchtverdeling in de kantoren is gebruik gemaakt van Madel 360° instelbare roosters voor een optimaal comfort type Play 600. Dankzij uitgebreide en langdurige ontwerp- en testprogramma’s in eigen laboratoria worden de kwaliteit en de prestaties gewaarborgd. Voor de kantoortuinen en kantine is er gekozen voor luchtverdeelslangen (Airsocks) van EuroAir. De vorm en zwarte kleur sluiten perfect aan bij de moderne uitstraling van het kantoor, aldus Coolmark.

CoolmarkWarmtepompkantoorMitsubishi

Bron: Coolmark

Doe mee aan Duurzaam Verwarmd

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste HVAC-nieuws.

Meld u nu aan