Data
16, 17 & 18 maart 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Deze innovaties ziet u in september

19.03.2020

Deze innovaties ziet u in september

Duurzaam Verwarmd zou deze week plaats vinden, maarvanwege het coronavirus is de nationale vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken uitgesteld van maandag 7 tot en met 9 september. Welke innovaties kunt u dan bekijken op de beurs?

Ook in september zal op Duurzaam Verwarmd weer het Heat Home verrijzen, ons levensgrote huis met daarin een onafhankelijke tentoonstelling van de bijzonderste innovaties uit de HVAC-sector. Wij begrijpen dat u razend benieuwd bent, dus geven u graag een kleine preview van de producten die u normaal gesproken deze week had kunnen zien.

BASWA Cool
Met zijn voegloos, strak en fijn gestuct marmerzand oppervlak neemt het innoverend BASWA Cool-afgiftesysteem van Sonogamma de nagalm weg en beheerst hij de binnentemperatuur zonder optisch het ruimteconcept te verstoren. BASWA Cool koelt en verwarmt geruisloos, tochtvrij en energiezuinig met een minimale opbouwhoogte en absorbeert het invallend geluid voor een maximaal welbevinden.

BASWA Cool koelt of verwarmt een ruimte gelijkmatig met slechts een fractie van de energie van een conventioneel systeem met lucht. In combinatie met hernieuwbare energiebronnen, creëert BASWA Cool een uitzonderlijk aangenaam binnenklimaat door stralingswarmte en laat het een duurzaam en verantwoord energieverbruik toe.

KWB Easyfire II CC4
De KWB Easyfire II CC4 met rookgascondensator van Atechpro is een pelletverwarming die dankzij CleanEfficiency-technologie een mijlpaal is op weg naar een emissieloze verwarmingstechnologie. Bovendien stelt de nieuwe pelletverwarming KWB Easyfire nieuwe normen voor eenvoudig stoken. Een van de grote voordelen van de KWB Easyfire is laag brandstofverbruik dankzij optimale warmtewisseling met hoogrendement-wirbulatoren. Reinigen is niet nodig door 100% zelfreiniging van de installatie tussen de service-intervallen. 

Karbonik Heat Paint
Karbonik Heat-Paint is een warmte gevende verf. De verf is op koolstof gebaseerd en daarom zwart van kleur. Ze kan op verschillende ondergronden worden aangebracht, tussen 2 zeer dunne zelfklevende elektrodes. Deze elektrodes worden aangesloten op een spanningsbron van 22~24V, waarna de verf de toegevoerde elektrische energie met meer dan 99,9% rendement omzet in warmte.

Remeha Elga Ace
Elga Ace vormt de nieuwe norm in hybride warmtepompen. Uniek is de aansturing van de cv-ketel middels OpenTherm. Hierdoor blijft de cv-ketel modulerend werken en produceert deze nooit meer warmte dan nodig is. Met recht de best presterende en renderende hybride installatie.

De Elga Ace werkt samen met alle merken HR cv-ketels, is zeer compact en past bij elk type afgiftesysteem. De cv-ketel springt alleen bij voor warm tapwatervoorziening of bijverwarming. De Elga Ace is dé oplossing voor verduurzaming van de bestaande bouw.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste innovaties in de aanloop naar de beurs? Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Doe mee aan Duurzaam Verwarmd

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste HVAC-nieuws.

Meld u nu aan