Data
16, 17 & 18 maart 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

STULZ introduceert warmtepomppakketten

07.01.2020

STULZ introduceert warmtepomppakketten


STULZ levert al lange tijd verschillende warmtepompsystemen, namelijk lucht/lucht, water/water en lucht/water met als resultaat dat er veel verschillende mogelijkheden zijn wat betreft de uitvoering. Dit maakt de uiteindelijke beslissing, welk type warmtepomp voor een specifiek project toe te passen, er niet makkelijker op.  Daarom introduceert STULZ voor de lucht/waterwarmtepompen drie ranges en vereenvoudigd zo voor de installateur de weg naar installatie en duurzaamheid.

Deze drie ranges zijn elk uniek en bieden een combinatie van verschillende A-merken onderverdeeld in drie pakketten die zijn afgestemd op het te leveren vermogen van de warmtepomp. De drie ranges zijn: FLEX, ALL-IN-ONE en LOW-NOISE.

De FLEX range is specifiek ontworpen voor het flexibel monteren in iedere woning en zijn bedoeld als primair circuit voor vloerverwarming met een buffervat als open verdeler. De buitendelen hebben een efficiënte COP tot 4,28.   

De ALL-IN-ONE range is, zoals de naam al doet vermoeden, een pakket waar al de onderdelen in één unit zitten, dit pakket van REMKO zorgt voor optimaal installatiegemak en heeft daarnaast een uiterst efficiënte COP tot wel 4,6.

De LOW-NOISE range springt eruit door zijn stille werking en extreem hoge efficiëntie, een COP van 4,7 tot 5,0, en is het vlaggenschip van de REMKO warmtepomplijn. Geluidsoverlast is niet meer aan de orde met een geluidsdruk van 34 dB(A).

Deze compacte, robuuste systemen zijn economisch in gebruik en zorgen jarenlang, de hele dag door voor een aangenaam en betrouwbaar klimaat. Ook is het mogelijk om voor al deze warmtepompen een ISDE-subsidie aan te vragen.

Meer informatie? Kijk dan op de website van STULZ.       

WarmtepompInstallateurSTULZREMKO

Doe mee aan Duurzaam Verwarmd

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste HVAC-nieuws.

Meld u nu aan