Data
16, 17 & 18 maart 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Vakbeurzen Duurzaam Verwarmd en Solar Solutions International uitgesteld tot maart 2021

15.07.2020

Vakbeurzen Duurzaam Verwarmd en Solar Solutions International uitgesteld tot maart 2021

Op verzoek van de exposanten hebben wij besloten om de vakbeurzen Duurzaam Verwarmd en Solar Solutions International nogmaals uit te stellen, en wel naar dinsdag 16 t/m donderdag 18 maart 2021.

Sinds vorige maand staat de Nederlandse overheid het weer toe om op verantwoorde wijze vakbeurzen te organiseren. Aan de hoeveelheid ticketaanvragen van de afgelopen weken merken wij dat er veel animo is vanuit professionals om weer een vakbeurs te bezoeken.

Toch twijfelen veel exposanten of het op dit moment verantwoord is om veel mensen bij elkaar te brengen, en of zij hun deelname in de komende twee maanden wel kunnen regelen. Vanzelfsprekend zijn wij in gesprek gegaan met deze groep exposanten. Daarop hebben wij besloten om de beurzen te verplaatsen.

Duurzaam Verwarmd is de nationale vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken. We kijken er naar uit om in maart te verwelkomen zodat u de nieuwste innovaties kunt ontdekken op het gebied van duurzaam verwarmen, koelen en ventileren.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De vakbeurs wordt in zijn geheel verschoven naar dinsdag 16 tot en met donderdag 18 maart 2021, dezelfde data waarop de 2021-editie van de beurs oorspronkelijk plaats zou vinden. Ook de locatie blijft hetzelfde: Expo Haarlemmermeer Vijfhuizen bij Schiphol.

Het beursprogramma blijft hetzelfde. Alle exposanten, seminars, activiteiten en tentoonstellingen maken deel uit van de beurs in maart.

Als u reeds een ticket besteld heeft, blijft deze gewoon geldig. Dit geldt ook voor VIP-tickets en bestelde business packages. Wij zullen u begin volgend jaar informeren hoe u een nieuwe dag en tijdslot voor uw bezoek kunt kiezen.

Ticket kwijt na een half jaar? Geen probleem, we sturen iedereen als service een week voor de beurs nogmaals de bestelde ticket(s) per e-mail.

Heeft u reeds een ticket aangeschaft maar bent u verhinderd op de nieuwe datum? Of heeft u andere vragen naar aanleiding van deze aankondiging? Dan verzoeken wij u om dit contactformulier in te vullen zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen.

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN
Doordat de vakbeurs in zijn geheel verschoven wordt, blijft de plattegrond van de beurs precies hetzelfde. Ook uw standlocatie blijft voor uw bedrijf behouden.

Heeft u al bestellingen gedaan via de Event Planner voor uw stand? Deze worden automatisch doorgeschoven naar de nieuwe datum in maart.

WAARSCHUW ZELF UW STANDBOUWERS OF TOELEVERANCIERS
Heeft u standaardstandbouw, extra elektra, meubilar, catering, rigging, trussen of schoonmaak besteld via de Event Planner? Dit wordt automatisch doorgeschoven naar september.

Heeft u zelf afspraken gemaakt met standbouwers of andere toeleveranciers? Vergeet dan niet deze van dit uitstel op de hoogte te brengen!

NIEUWE OPBOUWDAGEN
Het schema voor de opbouw van de beurs verschuift als volgt:

Opbouw:
Woensdag 10 maart van 7.00 - 22.00 uur - Standnummers A tot en met E
Donderdag 11 maart van 7.00 - 22.00 uur - Alle standnummers
Vrijdag 12 maart - van 7.00 - 22.00 uur - Alle standnummers
Zaterdag 13 maart – Gesloten
Zondag 14 maart – Gesloten
Maandag 15 maart van 7.00 - 22.00 uur - Inrichtingsdag

Afbouw:
Donderdag 18 maart van 17.30 - 22.00 uur  - Alle standnummers
Vrijdag 19 maart van 7.00 - 22.00 uur - Alle standnummers (Uniforme standbouw leeg opleveren voor vrijdag 9:00 uur.)

TOT IN MAART!
Wij gaan in de komende maanden verder met het nog beter maken van de beurs. We kijken er naar uit om u begin volgend jaar te mogen begroeten!

duurzaam verwarmdSolar Solutions International

Doe mee aan Duurzaam Verwarmd

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste HVAC-nieuws.

Meld u nu aan