Data
7, 8 & 9 september 2020

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Waarom bezoeken?

Waarom bezoeken?

Duurzaam Verwarmd: verwarming voor vakmensen

De HVAC-markt leeft momenteel meer dan ooit dankzij duurzame innovaties en de versnelde energietransitie. Nederland bevindt zich in een heuse overgangsfase van het gas naar elektriciteit en dit biedt zowel kansen als uitdagingen. Voor consumenten, installateurs, architecten en meer. Want welke warmtepomp past het beste in welk pand? En welke nieuwe technologieën zijn er in ontwikkeling?

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux en daarmee dé plek om deze vragen te stellen – en ze beantwoord te krijgen! Met meer dan 60 seminars en ruim 200 standhouders komt werkelijk alles aan bod, van verwarming en koeling tot ventilatie. Zo beschikt u binnen de kortste keren over de nieuwste en meest relevante informatie in uw vakgebied, wat zich weer vertaalt naar de beste oplossingen voor uw klanten.

Bent u ook benieuwd naar de stand van zaken op het gebied van zonne-energie? Tegelijkertijd met Duurzaam Verwarmd wordt de vakbeurs Solar Solutions International gehouden. Zo kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.
Registreer nu
Alle ontwikkelingen & innovaties op één plek

Duurzaam Verwarmd is hét informatieplatform voor alles met betrekking tot duurzame HVAC-techniek. Of het nu gaat om producten, systemen, technieken of diensten, op de beursvloer blijft werkelijk niets onderbelicht. In het unieke Heat Home vindt u de nieuwste producten, van warmte- en koudetechnieken tot luchtbehandeling en ventilatie.
Bekijk de exposantenlijst
Met de overgang van EPC naar BENG, het vervagen van de grens tussen E- en W-installateurs en een toename in warmtepomptechnieken is het van het grootste belang op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Dankzij het diverse aanbod aan exposanten en workshops is Duurzaam Verwarmd hier de uitgelezen gelegenheid voor. Ook mooi? De aanwezigheid van het Heat Home. Dit life-size, duurzaam verwarmde huis staat midden op de beurs en geeft u een kijkje in het heden en de toekomst van duurzame verwarming

Over Duurzaam Verwarmd

Van maandag 7 tot en met woensdag 9 september staat de Expo Haarlemmermeer in het teken van de wereld van duurzame verwarming. Exposanten van binnen én buiten de Benelux stellen zich op Duurzaam Verwarmd graag aan u voor.
Bekijk de plattegrond
We snappen dat eigenaren en gebouwbeheerders al snel met de handen in het haar zitten als het gaat om zaken als SDE+ subsidies, wko- en wtw-systemen, enzovoorts. Helder advies is noodzakelijk en hiervoor is het hoogst mogelijke kennisniveau van installateurs een vereiste. Om deze reden kunnen professionals zich op Duurzaam Verwarmd laten voorlichten bij 100 seminars en zo’n 60 workshops.

Programma 7 september
Programma 8 september
Programma 9 september

13000

 B2B bezoekers

60

+ Landen

100

+ Exposanten

20000

 m2

100

+ seminars

Doe mee aan Duurzaam Verwarmd

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste HVAC-nieuws.

Meld u nu aan