Data
14, 15 & 16 maart 2023

Plaats
Expo Greater Amsterdam

Waarom bezoeken?

Waarom bezoeken?

Duurzaam Verwarmd: verwarming voor vakmensen

De HVAC-markt leeft momenteel meer dan ooit dankzij duurzame innovaties en de versnelde energietransitie. Nederland bevindt zich in een heuse overgangsfase van het gas naar elektriciteit of een warmtenet en dit biedt zowel kansen als uitdagingen. Voor consumenten, installateurs, architecten en meer. Want welke warmtepomp past het beste in welk pand? En welke nieuwe technologieën zijn er in ontwikkeling?

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux en daarmee dé plek om deze vragen te stellen – en ze beantwoord te krijgen! Met meer dan 100 seminars en ruim 250 standhouders komt werkelijk alles aan bod, van verwarming en koeling tot ventilatie. Zo beschikt u binnen de kortste keren over de nieuwste en meest relevante informatie in uw vakgebied, wat zich weer vertaalt naar de beste oplossingen voor uw klanten.

Bent u ook benieuwd naar de stand van zaken op het gebied van zonne-energie? Tegelijkertijd met Duurzaam Verwarmd wordt de vakbeurs Solar Solutions International gehouden. Zo kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.
Registreer nu

 

Alle ontwikkelingen & innovaties op één plek

Duurzaam Verwarmd is hét informatieplatform voor alles met betrekking tot duurzame HVAC-techniek. Of het nu gaat om producten, systemen, technieken of diensten, op de beursvloer blijft werkelijk niets onderbelicht. Op de Innovation Boulevard vindt u de nieuwste producten, van warmte- en koudetechnieken tot luchtbehandeling en ventilatie.
Bekijk de exposantenlijst
Met de overgang van EPC naar BENG, het vervagen van de grens tussen E- en W-installateurs en een toename in warmtepomptechnieken is het van het grootste belang op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Dankzij het diverse aanbod aan exposanten en workshops is Duurzaam Verwarmd hier de uitgelezen gelegenheid voor. Ook mooi? De aanwezigheid van de Innovation Boulevard. Bij deze onafhankelijke tentoonstelling kunt u de nieuwste HVAC-innovaties bewonderen.

Bekijk de plattegrond
We snappen dat eigenaren en gebouwbeheerders al snel met de handen in het haar zitten als het gaat om zaken als SDE+ subsidies, wko- en wtw-systemen, enzovoorts. Helder advies is noodzakelijk en hiervoor is het hoogst mogelijke kennisniveau van installateurs een vereiste. Om deze reden kunnen professionals zich op Duurzaam Verwarmd laten voorlichten bij ruim 100 seminars en workshops.

13000

 B2B bezoekers

60

+ Landen

250

+ Exposanten

24000

 m2

100

+ seminars

Met de hybride warmtepomp kiest het kabinet voor realisme

Analyse

Met de hybride warmtepomp kiest het kabinet voor realisme

15 juni stuurde Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, het Actieplan hybride warmtepompen naar de Tweede Kamer. De minister noemt de hybride warmtepomp een “onmisbare oplossing”, “spijtvrij” en in verschillende situaties “en een eindoplossing voor 2050”.

Doe mee aan Duurzaam Verwarmd

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste HVAC-nieuws.

Meld u nu aan