Data
14, 15 & 16 maart 2023

Plaats
Expo Greater Amsterdam

Genereer publiciteit

Genereer publiciteit

Duurzaam Verwarmd is niet alleen een beurs, maar ook een breed mediaplatform dat professionals op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame klimaattechnieken. Onze goed gelezen nieuwsbrief wordt ontvangen door meer dan 30.000 professionals in de Benelux. Op onze nieuws-pagina publiceren wij regelmatig spraakmakend nieuws, interviews, prikkelende columns, en natuurlijk previews van nieuwe producten die getoond worden op Duurzaam Verwarmd. Onze lezers kunnen nog sneller op de hoogte blijven door ons te volgen op Twitter, LinkedIn of Facebook.

Stuur ons uw nieuws

Graag helpen wij bedrijven om van hun deelname aan Duurzaam Verwarmd een nog groter succes te maken. Daarom bieden wij exposanten exclusief de kans om opgenomen te worden op onze nieuwssite en in onze nieuwsbrief.

Bent u exposant? En heeft u recentelijk een bijzonder project afgerond of presenteert u tijdens Duurzaam Verwarmd een aansprekend nieuw product? Laat het ons weten door een persbericht te sturen naar pers@duurzaamverwarmd.nl. Let er op dat alle persberichten dienen te voldoen aan de richtlijnen uit de mediakit in de Event Planner.

Advertorials

Wilt u graag nog meer publiciteit? Wij bieden u de kans om extra aandacht te genereren voor uw bedrijf door het plaatsen van een uitgelichte advertorial in onze nieuwsbrief. Ook informatie over onze redactiekalender en advertentietarieven vindt u in onze mediakit.

Doe mee aan Duurzaam Verwarmd

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste HVAC-nieuws.

Meld u nu aan