Data
14, 15 & 16 maart 2023

Plaats
Expo Greater Amsterdam

Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen?

Duurzaam Verwarmd: kennis & innovatie in overvloed

Voor iedereen die werkt in de HVAC-markt is het momenteel een tijd van uitdagingen en daarmee kansen. Nederland maakt zich meer en meer los van het gas, warmtepompen zijn de norm in de nieuwbouw en steeds meer consumenten maken de overstap naar elektra of een warmtenet. Nu is dan ook het uitgelezen moment om uw producten en diensten – en daarmee uw merk – te tonen aan de wereld. Duurzaam Verwarmd biedt hiervoor de perfecte gelegenheid.

Duurzaam Verwarmd is de grootste gespecialiseerde vakbeurs in de Benelux voor duurzame klimaattechnieken en daarmee uniek in zijn soort. Drie dagen lang kunnen exposanten en bezoekers genieten van meer dan 100 seminars en ruim 250 stands; een ongekende verzameling aan kennis en innovatie.

Tegelijkertijd met Duurzaam Verwarmd wordt de Solar Solutions International vakbeurs gehouden. Zo kunt u in één klap al uw producten en diensten in deze twee vakgebieden tonen aan het publiek.
Vraag nu informatie aan
Uw eigen podium

Duurzaam Verwarmd is hét informatieplatform voor alles met betrekking tot duurzame HVAC-techniek. Of u nu producten, systemen, technieken of diensten een podium wil geven, op onze beursvloer heeft u hier alle ruimte toe. Bij de Innovation Boulevard kan men terecht voor een tentoonstelling over het heden en de toekomst van duurzame verwarming.

De beurs is drie dagen geopend en beslaat een indrukwekkende 24.000 m². De bezoekersaantallen streven samen met Solar Solutions International probleemloos de 13.000 voorbij, maar nog belangrijker dan dat is de samenstelling van dit publiek: Duurzaam Verwarmd trekt een strikt zakelijk publiek van beslissers. In 2023 zetten we, naast de bestaande bezoekersgroepen van installateurs en adviseurs, stevig in op de bouwsector, overheid en woningcorporaties. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste mensen bereikt.

Seminars & workshops

Met de vervaging van E- en W-installateurs is het voor deze beroepsgroep belangrijker dan ooit zo goed mogelijk ingelicht te zijn. Om deze reden kunnen professionals zich op Duurzaam Verwarmd laten voorlichten bij meer dan 100 seminars en workshops. Zo vindt er een ongelofelijke uitwisseling aan kennis en ideeën plaats, met uw merk als middelpunt.

13000

 B2B bezoekers

60

+ Landen

250

+ Exposanten

24000

 m2

100

+ seminars

Doe mee aan Duurzaam Verwarmd

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste HVAC-nieuws.

Meld u nu aan