Data
14, 15 & 16 maart 2023

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Awards

Awards

Vanaf de start van Duurzaam Verwarmd hebben de awards van Duurzaam Verwarmd zich ontwikkeld tot prestigieuze onderscheidingen in de duurzame warmte-sector. In 2021 worden de awards weer toegekend én er komt zelfs een nieuwe award bij. De volgende onderscheidingen worden in 2021 toegekend:

De Duurzaam Verwarmd Beste Innovatie Award

Nieuwe producten vormen de kern van Duurzaam Verwarmd. In de Event Planner hebben exposanten de mogelijkheid om een product of dienst te nomineren dat niet langer dan 12 maanden op de markt verkrijgbaar is. Een onafhankelijke vakjury zal de Best Innovation Award toekennen aan het meest onderscheidende product of dienst.

De Duurzaam Verwarmd Beste Presentatie Award

De Best Presentation Award gaat naar de exposant met de mooiste stand. Er wordt niet alleen gekeken naar het standontwerp, maar ook naar het samenspel tussen stand en personeel.

De Duurzaam Verwarmd Beste Promotie Award

De Best Promotion Award wordt gewonnen door de exposant die de beste en meest effectieve promotiecampagne(s) heeft gevoerd. Elke deelnemer krijgt een unieke invitatiecode die zij kunnen verspreiden onder de eigen relaties. De deelnemer die het meeste voorregistraties weet te halen wint de Best Promotion Award. Voor alle mogelijkheden voor het uitnodigen van uw relaties verwijzen wij u graag naar de Event Planner.

Doe mee aan Duurzaam Verwarmd

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste HVAC-nieuws.

Meld u nu aan