Data
16, 17 & 18 maart 2021

Plaats
Expo Haarlemmermeer

Verkoop airco’s stijgt sneller dan ooit

29.06.2020

Nederlanders blijven deze zomer vaker thuis, zowel met werk als vakantie. Dat zorgt voor een recordstijging in de verkoop van airco’s. Dat meldt NVKL, brancheorganisatie voor koudetechniek & klimaatbeheersing.

Uithoorn test verwarmen met waterstof

29.06.2020

In  Uithoorn wordt een woonblok van veertuin woningen dit najaar verwarmd met waterstof. De test moet duidelijk maken over het verwarmen op waterstof veilig kan gebeuren.

Slimme ramen besparen op koeling en verwarming

25.06.2020

Slimme thermochrome ramen houden zonnewarmte in de zomer buiten en laten de warmte binnen in de winter. Dit leidt tot een aanzienlijke energiebesparing, blijkt uit onderzoek door TNO.

‘Gemeenten negeren zonnewarmte’

17.06.2020

Investeren in zonnewarmte is een goede manier om van het aardgas af te gaan. Veel gemeenten zien zonnewarmte echter over het hoofd, meldt Kees Molenaar, accountmanager bij G2 Energy.

Zonnewarmte wint snel terrein

17.06.2020

Nederland is bezig met een inhaalslag op gebied van zonnewarmte. Ons land heeft in 2019 een record aan zonnewarmtesystemen geïnstalleerd, blijkt uit cijfers van het CBS.

Verwarmen doe je samen!

17.06.2020

De aankomende Warmtewet is gericht op een standaard aanpak en biedt te weinig ruimte voor innovatie en maatwerk. Dat schrijft Simon Bos in een opiniestuk voor Duurzaam Verwarmd.

Doe mee aan Duurzaam Verwarmd

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste HVAC-nieuws.

Meld u nu aan